يكشنبه 30 دي 1397   20:23:41
English خانه تماس با ما نقشه سایت

بیشتر
1396/12/6 يكشنبه پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک به مناسبت روز مهندس 5/12/69 به مناسبت روز مهندس

پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک به مناسبت روز مهندس

رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک در پیامی پنجم اسفندماه زادروز خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را به تمامی تلاشگران این عرصه در این مرکز تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، شرح پیام دکتر قنبر فراهانی به شرح ذیل است:

پنجم اسفندماه، خجسته میلاد دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی، روز مهندس نامگذاری شده است. بدون شک نامگذاری روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی به عنوان شخصیتی نمونه و الگو در مهندسی کهن ایران اسلامی، به نام روز مهندس، در راستای توجه به نقش والا و ارزشمند تلاشگران این عرصه می باشد.

اینجانب این روز را به کلیه مهندسین تلاشگر  تبریک و تهنیت عرض نموده و امید است با الهام ازفناوری های نوین وخلاقانه و همسو با رعایت مقررات مهندسی و اخلاق اسلامی و حرفه ای اندیشه و روش مهندسان ایرانی برای همگان همانند گذشته الگو قرار گیرد.

بیشتر

در باره استان